Wednesday, February 2, 2011

otak awak kat lutut kan?

euwh, ttbe tadi aku dapat shit msg from this Loser guy! trigger aku bagai. hello? aku xtakut kat kau lah setan, aku takut kat Allah. nampak sgt lah ko BIG STALKER aku sb tu ko na makimaki aku bagai. duhhhh! baca jugak blog aku setelah memaki hamun aku. gila xmalu. yucks! dis is the reason why i HATE you :) konon ckp 'i xbaca, kawan i yg bgthu i. arghh, u are not talking to a kid like u okay! gggrrr!' udahudah la wei, jgn na sebok & dengki dgn kebahagiaan org laen. itu mnjukkan yg ko ni mmg tade otak. reti plak mintak maaf sbb ckp aku xbhgia gn diego. pandai2 je mulut tong sampah ko neh. walaweyyyyy. ingat, bukan dgn cara meraih simpati org laen, utk ko tackle org laen! itu cara memalukan diri ko sendiri. nmpak sgt 'L' disitu ye. . ckupla post ini mnyatakan yg aku mmg xde hati lgsg na bkawan dgn ko si HATI BUSUK. jgn sebok na mngganggu kehidupan aku lagi!

2 comments:

  1. eh dah kenapa gelak? haaa, ni mesti otak u kat lutut jgk kan. hee :p

    ReplyDelete